НОВИНИ

Synology пусна Surveillance Station 8.2 Beta, която предлага наблюдение през смартфон Неделя, 22 Юли 2018

-

Synology Inc. обяви пускането на бета версия на Surveillance Station 8.2, приветествайки тестери по целия свят да се присъединят към програмата за изпитването ѝ. Бъдещата версия демонстрира функцията LiveCam - изцяло ново приложение за сигурност, което мигновено превръща излишния смартфон в IP камера. Подобрената DS cam предлага по-висока производителност и още по-добра съвместимост, както и поддръжка на IP високоговорители в списъка с хардуерни устройства. След приключване на фазата на бета тестване, събраната ценна обратна връзка и предложения ще бъдат разгледани с цел финално усъвършенстване на официалната Surveillance Station 8.2.

След превръщането на смартфона в камера за сигурност посредством LiveCam, тя става част от мрежата на Surveillance Station и предлага възможности за запис чрез DS cam. Създаването на инфраструктура за видеонаблюдение достига нови измерения с поддръжката на IP високоговорители, които позволяват излъчване на звукови съобщения към зоните на наблюдение.

Surveillance Station 8.2 Beta включва следните нови функции:

  • Превръщане на смартфон в камера с LiveCam: вашето мобилно устройство може да се превърне в IP камера. След инсталирането на LiveCam на мобилния телефон, можете да го добавите към Surveillance Station като IP камера, която може да записва. Така всеки излишен смартфон може да изпълнява полезна функция.
  • Application Center, който знае точно от какво имате нужда: нов стил на добавките, наречен Application Center, осигурява до 26 приложения и инструмента. Чрез използването на филтър по категории или търсене по ключова дума, бързо може да бъде открито нужното приложение за персонализиране на Surveillance Station.
  • Подобрена DS cam с изключителна производителност и съвместимост: следващото поколение DS cam не само предлага по-фокусирано зрително преживяване, но и възможност за изобразяване на мулти-времева линия за интуитивно търсене в записите. В допълнение, с помощта на офлайн лицензиране, можете по-бързо да развитието системата.
  • Поддръжка на IP високоговорители: Surveillance Station 8.2 може да предава звук или съобщения по график през вградени IP говорители. Когато в мрежата са свързани множество говорители, е възможно групово или единично предаване на съобщения.
  • Бърз преглед с Time Lapse: Time Lapse съкращава дългите видео клипове до минути или дори секунди. Приложението е особено полезно за показване на големи проекти от започването до финала им.
  • Защита на данните с Dual Authorization: по-безопасни и по-гъвкави мерки за управление на привилегиите - Dual Authorization ограничава чувствителните функции като управлението на камерите или достъпа до видео записи само до потребители, които са оторизирани от трета страна. Допълнителната защита предотвратява изтичането на чувствителна информация.
  • Излъчване към целия свят с Live Broadcast: споделете въодушевлението си със света като стриймвате на живо към YouTube без нужда от допълнителни настройки. Просто изберете камерата и въведете информацията за адреса, предоставяна от YouTube.

За да научите повече за Surveillance Station 8.2 Beta, посетете www.synology.com/beta/SurveillanceStation_82_beta .

Наличност

Synology Surveillance Station 8.2 Beta е налична за изтегляне през DSM. За повече информация относно съвместимостта с DSM, инсталирането на пакета и поддържаните модели, вижте www.synology.com/dsm/6.2 .