НОВИНИ

Synology представи DiskStation DS1019+ Вторник, 19 Февруари 2019

-

Synology Inc. представи новия модел DiskStation DS1019+ - NAS с 5 дискови гнезда и отлична производителност, и възможности за разширение. Той е предназначен най-вече за малки офиси и домашни ИТ ентусиасти.

Моделът предлага четириядрен процесор, 8 GB памет и и два слота за M.2 NVMe SSD. Последното позволява SSD кеширане, без да се заемат основните дискови гнезда.

Възможността за двуканално транскодиране на 4K видео прави DS1019+ идеален за мултимедийни приложения и стриймване на Ultra HD видео към всички устройства в мрежата.

Скалируем сторидж сървър

Скалируемият дизайн на DS1019+ позволява безпроблемно разширение с минимални усилия, което прави модела изключително подходящ за споделяне на файлове, бекъп и възстановяване на данни. Стандартно конфигуриран с 8 GB памет и NVMe SSD кеш поддръжка, DS1019+ може да поеме интензивни I/O приложения и развойна дейност с използване на виртуализация.

  • Скалируем сторидж: до 140TB с един разширителен модул
  • Двуканална памет: два модула памет по 4 GB (8 GB общ капацитет)
  • Два вградени M.2 SSD слота: за ускоряване на случайни IOPS посредством NVMe SSD кеш
  • Висока производителност: Осигурява пропускателна способност при последователно четене/запис на криптирани данни от над 225 MB/s.

Идеална мултимедийна библиотека

Поддържа двуканално транскодиране на 4K видео в реално време и осигурява забележително представяне при стриймване и споделяне на Ultra HD видео.

Потребителите могат да използват технология за разпознаване на изображения с приложението Synology Moments и така автоматично да организират ценните спомени, без много ръчни усилия.