НОВИНИ

Seagate IronWolf 110 – първото SSD за NAS в света Неделя, 01 Ноември 2020

-

Seagate IronWolf 110 SSD NAS се предлага с капацитет 240, 480, 960 GB, 1.9 TB, 3.84 TB. Моделът използва AgileArray фърмуер, който е оптимизиран за употреба в NAS с режим на работа 24х7 и мултипотребителски среди. Новият SSD може да бъде използван в all-flash array (AFA) системи или в NAS за кеширане на "горещите" данни.

IronWolf 110 SSD е устройство от корпоративен клас, снабдено с DuraWrite технология. Тя осигурява увеличена производителност и надеждност.

Получете истинска производителност с малки бизнес NAS

Малките бизнеси, използващи изцяло флаш системи, могат да постигнат постоянна скорост на трансфер от 560 MB/s, която позволява на сървъра да осигури повече данни в мултипотребителски среди. Използването на IronWolf 110 3.84 TB SSD например със Synology FS3017, ще отведе възможностите за съхранение на данни на всеки бизнес на следващото ниво.

Бъдете по-креативни с SSD кеш в NAS -a

Портфолиото IronWolf включва твърди дискове и SSD за NAS системи. IronWolf 110 SSD може да бъде интегриран за реализиране на кеширащи функции в съвместими NAS. Използването на хибридна система с HDD и SSD позволява кеширане, което осигурява максимален капацитет, минимална цена и оптимална производителност.