НОВИНИ

Multilane конекторите на AMCC станаха продукт на годината според Storage Magazine Сряда, 29 Юни 2005

- Сънивали, Калифорния, 29 юни 2005 --- На галавечерята на Storage Awards (“The Storries”) в Лондон, Англия, Applied Micro Circuits Corporation (AMCC) [NASDAQ: AMCC] получи наградата за най-добър продукт за своята иновативна Multilane SATA RAID система за свързване. Награждаването се организира от Storage Magazine – Великобританското списание номер едно в ИТ сферата за продукти за съхранение на данни. Победителите са определени чрез гласовете на читателите на списанието. „ ешенията за съхранение на данни продължават да са огромно предизвикателство за бизнеса”, каза Stuart Leigh, редактор на Storage Magazine. „Свързващата системата Multilane доведе до по-голяма надеждност и по-бързо производство на висококапацитетните SATA RAID устройствата за съхранение на данни.”

Свързващата системата Multilane е проектирана за висококапацитетна корпоративна среда, където свободното пространство е от първостепенна важност. Този иновативен дизайн повишава надеждността и опростява инсталирането и маршрутизирането посредством нов вид окабеляване за широкомащабни конфигурации. Multilane се предлага в конфигурации от 8 и 12-портови 3ware 9000 SATA RAID контролери, осигурява висока степен на надеждност, заключваща система за кабела и конектора, която комбинира 4 SATA порта в един от страната на контролера. Системата Multilane е поддържана от съвместимите дънни платки, предлагани от няколко производители на шасита.

„Storries” са изключително важни награди, тъй като те се присъждат според гласуване от хора, които в действителност работят в този сектор”, каза Michael Joyce, маркетинг директор на AMCC Storage. „Горди сме, че предимствата на свързващата система Multilane бяха оценени и тя е интегрирана в множество решения. Multilane е технология, която разширява възможностите на SATA RAID инсталациите, като осигурява по-голям капацитет, по-висока производителност и по-евтино решение за съхранение на данни на корпоративно ниво.”

Сериите 3ware 9000 на AMCC
3ware SATA контролерите, разработени на базата на иновативната StorSwitch™ switched RAID архитектура на AMCC, осигуряват скалируем капацитет до 4.8 ТВ на контролер, използвайки 400GB устройства и общ капацитет на системата, ограничен единствено от наличните PCI слотове. Съвременните RAID характеристики като възможност за онлайн увеличаване на капацитета, възможност за миграция между различни RAID нива multi-LUN поддръжка осигуряват високи нива на защита, достъпност и надеждност на данните. Модерната AMCC хардуерна RAID архитектура се отличава с on-board процесор и интегриран RAID ASIC, който облекчава функциите на RAID контролера от хост процесора и така сървърният процесор е посветен на основните програми, като се увеличава общата производителност на системата.



Поддръжка на продуктите на AMCC

Сериите 3ware 9000 SATA RAID контролери се разпространяват в 12, 8 и 4-портови конфигурации за VAR, OEM и изграждащи системи чрез световната мрежа от дистрибутори.

Контролерите имат тригодишна гаранция и са съвместими с операционните системи Windows® 2003/XP/2000, Red Hat® Linux, SuSE® Linux и FreeBSD. За повече информация посетете уебсайта на компанията на адрес: www.3ware.com

Представяне на компанията

AMCC произвежда и доставя съществени компоненти за обработка, преместване и съхранение на информация по цял свят. Компанията съчетава системи и софтуер с висока производителност, по-широки канали за пренос на данни, интегриращи силиконови, хардуерни и софтуерни решения за глобалните световни мрежи (WAN), внедрени приложения като PowerPC и SOC архитектурите с възможност за програмиране, мрежи за съхранение на данни (SAN) и SATA RAID решения на бързорастящия пазар за устройства за съхранение на данни. Централният офис на AMCC се намира в San Diego, California, има търговски представителства и технически отдели по цял свят. Повече информация за AMCC можете да получите на уебсайта на компанията на адрес: www.amcc.com