НОВИНИ

Infortrend Technology, Inc. обяви нова фамилия от сториджи EonStor GSi Вторник, 18 Септември 2018

-

Infortrend Technology, Inc. обяви нова фамилия от сториджи EonStor GSi, които са специално разработени за корпоративни приложения за изкуствен интелект.

GSi е комплексно решение за съхранение на данни (SAN и NAS), изчисления (CPU и GPU) и мрежови връзки - в един корпус. Тази високоинтегрирана система предлага Docket контейнер с графичен интерфейс, който улеснява развоя на приложения за изкуствен интелект. GSi поддържа frameworks за Deep Learning като TensorFlow, Caffe и предлага различни GPU опции за различни AI проекти.

GSi наследява супер производителността на линията GS и възможността за достигане на PetaByte капацитет. По-достъпната серия EonStor GSi 3000 е ценово ефективно решение за AIoT & edge computing. Серията EonStor GSi 5000 е подходяща за Machine Learning (ML)/Deep Learning (DL). Поддържа се и Cloud Gateway за връзка с основните облачни услуги.

Новата моделна гама EonStor GSi е проектирана за компании, които искат веднага да получат решение за приложения за изкуствен интелект в един корпус, без нужда от сложна хардуерна или софтуерна инсталация.