НОВИНИ

Infortrend EonStor GSa 5000 постига върхова I/O производителност Понеделник, 15 Октомври 2018

-

Ако искате най-производителната сторидж система на @Infortrend, то EonStor GSa 5000 има какво да ви предложи. Серията използва само флаш носители и е проектирана специално за центрове за данни, където се търси много висока I/O производителност - възможно е достигането на 700K блокови операции в секунда и 300K OLTP, при което се запазва време за отговор под 0,5 милисекунди.

EonStor GSa 5000 използва осемядрен Intel Xeon E5 процесор и предлага четири слота за разширение, които позволяват свързване на външни модули с до 1500 диска, както и 16 слота за разширителни платки, които могат да осигурят 64х16 Gb/s FC връзки (поддържат се още 1/10/40 GbE и 56 Gb/s InfiniBand). Максималния обем оперативна памет достига 1 TB.

Мощният софтуерен инструмент за управление EonOne позволява централизирано управление от всяка точка и навременно известяване за важни събития, както и преглед на живота на SSD носителите. Както и при други продукти на Infortrend, и тук е налична интеграция с Amazon S3, Microsoft Azure и Alibaba Cloud за лесен бекъп и разширяване на капацитета.