НОВИНИ

AMCC представиха наскоро обявените 3WARE SAS RAID контролери на конференцията SUPERCOMPUTING 07 Понеделник, 12 Ноември 2007

- Сънивейл, Калифорния, 12-ти ноември 2007 - Applied Micro Circuits Corporation (NASDAQ:AMCC) – световният лидер при серийните RAID системи за съхранение на данни, ще покаже наскоро обявената линия Serial Attached SCSI (SAS) RAID контролери на щанд 973. Новият 3ware® 9690SA-4I4E RAID контролер ще бъде представен като част от SAS/SATA JBOD система за съхранение на данни, което ще покаже възможностите за вътрешно и външно разширение. По-добра производителност на RAID 6 ще бъде постигната при системата 96 SAS/SATA.

AMCC предлага най-широката гама от серийни RAID контролери с три опции за нископрофилни SAS контролери, с възможност за разширение до 128 SAS/SATA устройства и пълен пакет SATA II контролери от 2 до 24 порта.
Какво: AMCC ще представи наскоро обявения на пазара 3ware 9690SA SAS RAID контролер на демонстрация на живо като част от SAS система за съхранение на данни. Ще бъдат изложени 3ware 9650SE SATA II контролери и десктоп RAID системата 3ware Sidecar.
Кога: 12-16 ноември 2007
Къде: Щанд 973, Reno-Sparks Convention Center, ино, Невада



За AMCC
AMCC съчетава хардуер и софтуер, за да създаде SATA решения с висока производителност и капацитет за бързорастящия пазар за устройства за съхранение на данни в глобален мащаб. Първата линия от многопортови серийни ATA RAID контролери – семейството продукти 3ware SAS и SATA RAID решенията за съхранение на данни са ценово ефективни, високо производителни, с голям капацитет за компании и потребители по цял свят в приложения като disk-to-disk backup, near-line и мрежово свързано (network-attached) (NAS) съхранение на данни, обработка на видео и високоскоростни изчисления. Централният офис на AMCC се намира в Сънивейл, Калифорния с търговски и технически отдели по цял свят. Повече информация можете да получите на адрес www.amcc.com или http://www.3ware.com